Kulutusluotto on nykyään helppo hakea netistä: et tarvitse kuin verkkopankkitunnukset! Kulutusluoton hakeminen on helppoa, sillä luotonantajien lainajärjestelmät ovat nykyään hyvin intuitiiviset ja sulavat käyttää – ei enää huonosti toimivia ja kömpelöitä järjestelmiä, uusi internetin aikakausi on täällä! Lainajärjestelmät toimivat responsiivisesti ja jouhevasti, oli laitteesi sitten mikä tahansa: älypuhelin, iPad, läppäri, pöytäkone, älytelkkari.. kaikilla se onnistuu, nimittäin kulutusluoton hakeminen

Kulutusluottoa NordCreditiltä

Markkinoiden ykkönen on tällä hetkellä NordCredit Joustoluotto. Ai miksi, sinä kysyt? No tässä muutamia syitä:

  • Laina-aika on joustava: maksat kulutusluottoa takaisin max. 300 euroa kuukaudessa
    • Halutessasi voit maksaa koko kulutusluoton myös kerralla takaisin
  • Kulutusluottoa juuri sen verran kuin haluat
    • Voit nostaa mitä tahansa 100-3000 euron välillä
    • Maksat kuluja vain nostamastasi summasta!
  • Joustavalta kulutusluottotililtä ei ole pakko tehdä suuria nostoja
    • Luottoa voi nostaa juuri silloin kuin huvittaa, ja jos et tarvitsekaan luottoa, voit jättää luottotilin silti auki – juoksevia kuluja ei ole

Joustoluottoa voi hakea siis juuri sen verran kuin tarvitset: joskus luoton tarve on pieni, esimerkiksi 200 euroa. Tällöin voit nostaa sen summan ja jättää lopun luottorajan käyttämättä. Joskus taas tarvitset isomman summan, ja silloin voit nostaa vaikka koko 3000 euron kulutusluoton kerralla. Valinnanvapaus on kerrassaan mieletön! Tämän takia luottotyyppiä kutsutaankin joustoluotoksi, sillä se todellakin joustaa arjen rahareikien paikkailussa juuri sellaiseksi, mitä tilanne milloinkin vaatii.

Kulutusluoton erikoisuus on myös se, että se ei kimpoa järkyttävän kokoisina takaisinmaksuerinä heti kuukauden jälkeen päin pläsiä. Voit lyhentää lainaa vaikkapa alle 300 eurolla kerrallaan, tai sitten voit maksaa koko summan kerralla pois: valinta on jälleen kerran täysin sinun! Tärkeintä on, että kulutusluotto ei ole kuin perinteinen pikavippi, joka saattaa romahduttaa taloutesi kertajysäyksellä, esimerkiksi 30 päivän maksuajan kertaerääntymisellä. Kulutusluottoa maksat sopivissa erissä pois, ja arjen talous pysyy hienosti kasassa!

NordCredit%20Kulutusluotto.jpg

Kulutusluotto on hyvä tapa rahoittaa arjen rahareikiä

Joskus luottoa yksinkertaisesti tarvitsee: auto hajoaa, lääkärinlasku kolahtaa postiluukkuun tai vaikkapa puhelin tarvitsee korjausta. Mitä muutakaan voit tehdä, jos kaverit tai sukulaiset eivät pysty lainaamaan rahaa ja tili huitelee tyhjyyttään? Paras vaihtoehto on napata kulutusluottotili auki ja nostaa sieltä sopiva summa, jolla voi paikata arjen rumien yllätysten runtelemaa taloutta.

Kulutusluottoja ei tarvitse pelätä: lakimuutokset ovat taanneet sen, että korot ovat nykyään matalat ja inhimilliset. Ei ole ollenkaan ihmeellistä, että vuonna 2016 voit saada paremman lainatarjouksen perinteiseltä vippifirmalta kuin perinteikkäämmältä kivijalkapankilta. Pikavippiala onkin turhaan demonisoitu ala ja sitä varjostaa viime vuosikymmenen ylilyönnit, vaikka nykyään ala on eettisellä ja moraalisella pohjalla paremmassa jamassa kuin koskaan.

Miten avaan kulutusluottotilin?

Tilin avaaminen on helppoa. 

  1. Tunnistaudu järjestelmään verkkopankkitunnuksillasi
  2. Vahvista tulotietosi joko lähettämällä palkkatositteesi ja muut todisteet sähköpostitse, tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä, myös Instantor-järjestelmä kelpaa
  3. Odota lainapäätöstä..
  4. Kulutusluottohakemuksesi on hyväksytty!
  5. Nosta kulutusluottoa tilille sen verran, kuin tarvitset

Tässä on vaikea mennä metsään, sillä kulutusluottojen hakuprosessissa apunasi on aina myös asiantunteva asiakaspalvelu. Voit ottaa yhteyttä kulutusluottoja tarjoavan yhtiön asiakaspalveluun esimerkiksi chatin, puhelimen tai sähköpostin välityksellä. He vastaavat viesteihisi todella nopeasti. Yleensä et kuitenkaan tarvitse asiakaspalvelun apua, sillä kulutusluoton hakeminen on todella helppoa ja intuitiivista. Se onnistuu niin mobiililaitteella kuin tietokoneellakin hetkessä. Ei enää kaatuneita ikkunoita ja turhautuneita asiakkaita!